Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appeltaart recept
Appeltaart recept

Appeltaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 165 graden
Laat de boter een halve minuut zacht worden in de magnetron, niet smelten!
Meng bakmeel, suiker, ei en boter met een mixer.
Beleg de bodem en zijkanten van het bakblik met deeg.
Bewaar een klein beetje deeg.
Schil en snijd de appels in kleine stukken.
Voeg een handje rozijnen, een beetje kaneel en 50 gram suiker toe aan het appelmengsel.
Doe het appelmengsel in het bakblik.
Maak van het restje deeg slierten en versier de taart.
Bak de taart in 70 minuten op 165 graden

Serveersuggesties

Ook lekker met een bolletje vanilleijs en de appeltaart nog lauwwarm!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven