Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appeltaart recept
Appeltaart recept

Appeltaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet een springvorm in en strooi met wat paneermeel of bloem over de ingevette zijkanten.
Schil de appels en snij ze in blokjes. Meng hier de suiker en kaneel desgewenst doorheen. Voor de deeg volg de aanwijzing op de verpakking. Bekleed de onderkant en zijkanten van een ronde bakblik met het deeg. Houd hier wel wat van over voor over de appels. Vul het bakblik met het deeg met het appelmengsel en doe hier over de overgebleven deeg. Dit kun je doen door een vlechtwerk er over te doen of kruimels wat je zelf wil.

Suggesties:
Je kunt als je het lekker vind hier rozijnen of krenten door heen doen of wat abrikozenjam. Zelf doe ik door de appel ook wel eens wat kokos erdoorheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Appeltaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Mijn vraag is op hoeveel graden kan ik die appeltaart bakken? Ik bak met een heteluchtoven.
    Louisa Pennengs gaf dit recept op 2 mei 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven