Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Arretjes cake recept
Arretjes cake recept

Arretjes cake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter. Klop de eieren los en voeg het suiker en cacao toe. Verkruimel de meelkoekjes en voeg deze bij het eiermengsel. Vet een cakeblik in en bestuif het met bloem. Doe het mengsel in de vorm en druk het goed aan. Laat de cake een nacht in de koelkast staan opstijven. De arretjes cake is uit het blik te halen door het blik licht te verwarmen. Snijd de cake in plakken (niet te dik, de cake is machtig).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit arretjes cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven