Moeders Cake

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de over voor op 170 graden Celsius.
  2. Doe de (op kamertemperatuur), de en de vanille in een kom.
  3. Mix deze tot een kruimelig geheel.
  4. Voeg hier aan één voor één de .
  5. Mix dit nog 5 minuten zodat je een luchtig beslag krijgt.
  6. Voeg steeds kleine beetjes mix toe.
  7. Mix tot dat je een stevig beslag hebt.
  8. Smeer de tulbandvorm in met de vloeibare .
  9. Doe hierover een beetje mix.
  10. Dit voorkomt het plakken van de als je de uit de vorm haalt.
  11. Doe het beslag in de tulband en bak de in een voorverwarmde oven af in 70 minuten. * Perfect mix (huismerk) is niet in alle supermarkten verkrijgbaar.
  12. Deze vind ik persoonlijk het fijnste.
  13. Let op voor de kant en klare mixen!
  14. Je kunt de mix vervangen door half bloem en half zelfrijzend bakmeel.
25
25
25

Variaties op Moeders Cake

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Moeders Cake
VariatieAantalGang
Moeders cake1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine en vloeibare margarine
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in cake
  • suiker en vanille suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine en vloeibare margarine
  • cake kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in margarine en vloeibare margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in cake, margarine, vloeibare margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en vanille suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine en vloeibare margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine en vloeibare margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
638 kcal
31%6380 kcal
Vetten
41 g.
59%410 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
21 g.
8%210 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
38 g.
42%380 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Moeders Cake