Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brownietaart met caramel-banaanvulling recept
Brownietaart met caramel-banaanvulling recept

Brownietaart met caramel-banaanvulling


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175°C. Mix de boter tot een romige crème. Voeg de inhoud van beide zakjes browniemix en 200 mililiter koud water toe. Mix op lage snelheid goed door. Mix nog ca. 1 minuut bij hoge snelheid tot een stevig beslag. Verdeel het beslag over beide brownievormen. Bak de browniecakes in het midden van de oven in 30 minuten gaar. Laat ze afkoelen en verwijder dan de vormen. Snijd de bananen in blokjes en besprenkel de banaan met citroensap. Klop de slagroom stijf. Spatel de karamelvla en de banaan erdoor. Verdeel de karamelvulling over een browniecake. Zet de andere laag er voorzichtig op. Bereid het glazuur volgens de verpakking en bestrijk de bovenkant ermee. Garneer de taart met de bananenschuimpjes en apenkoppen. Variatie: Vervang de karamelvla en de banaan door kersenkwark met grof gehakte kersen(blikje) en garneer met vlokken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit brownietaart met caramel-banaanvulling recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven