Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cakepudding recept
Cakepudding recept

Cakepudding


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de boter met de suiker romig. Voeg de eieren en het zout toe en klop alles tot een luchtig geheel. Voeg de bakmeel toe en roer alles tot een glad cakebeslag. Voeg evt. enkele druppels melk toe om een schuimig geheel te verkrijgen. Vet een warme puddingvorm (met deksel) in met boter. Doe de jam onderin de vorm en schep het cake-beslag erop. Sluit de vorm af met het deksel en kook de cakepudding ca 1 uur en 3 kwartier "au bain Marie". Stort de pudding op een mooie schaal. Tip 1: Maak de cakepudding af met een saus met vergelijkbare smaak als de jam van de cakepudding. Tip 2: Garneer met vruchten die in de jam zijn gebruikt en slagroom.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit cakepudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Cakepudding heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Heb deze cakepudding gisteren gemaakt en het was heerlijk & verrassend.
  Duize gaf dit recept op 18 november 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven