Cakepudding

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Puddingvorm

Bereidingswijze

  1. Roer de met de romig.
  2. Voeg de en het toe en klop alles tot een luchtig geheel.
  3. Voeg de toe en roer alles tot een glad cakebeslag.
  4. Voeg evt.
  5. enkele druppels toe om een schuimig geheel te verkrijgen.
  6. Vet een warme puddingvorm (met deksel) in met .
  7. Doe de onderin de vorm en schep het cake-beslag erop.
  8. Sluit de vorm af met het deksel en kook de cakepudding ca 1 uur en 3 kwartier "au bain Marie".
  9. Stort de pudding op een mooie schaal.
  10. Tip 1:
  11. Maak de cakepudding af met een saus met vergelijkbare smaak als de van de cakepudding.
  12. Tip 2:
  13. Garneer met vruchten die in de zijn gebruikt en slagroom.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Cakepudding

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Cakepudding
VariatieAantalGang
Abrikozen-cakepudding met amandel1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakmeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker en jam past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en jam
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Cakepudding heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heb deze cakepudding gisteren gemaakt en het was heerlijk & verrassend.
Duize 18 november 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
318 kcal
15%1272 kcal
Vetten
23 g.
34%92 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
7%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
25 g.
27%100 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Cakepudding