Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade Cheesecake (zonder te bakken) recept
Chocolade Cheesecake (zonder te bakken) recept

Chocolade Cheesecake (zonder te bakken)


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


1. Verkruimel de koekjes en meng dit met de gesmolten boter en 1 eetlepel suiker. Druk dit op de bodem van een springvorm (26 cm) en zet deze in de koelkast.

2. Sla de slagroom stijf. Voeg de gesmolten en afgekoelde chocolade toe en de cacaopoeder/water mix. Meng dit goed en zet apart.

3. Klop de roomkaas en de suiker samen en meng hier het room-chocolademengsel door.

4. Verdeel het mengsel over de bodem in de springvorm. Zet de taart 1 uur in de vriezer en daarna 30 minuten in de koelkast of 4 uur in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocolade cheesecake (zonder te bakken) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven