Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocotaart recept
Chocotaart recept

Chocotaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de chocoladekoekjes in stukjes. Vet een springvorm met een doorsnede van 22 cm in en bedek de bodem en zijkant met bakpapier. Laat de boter smelten en meng het met de suiker door elkaar. Klop een voor een de eieren erdoor. Voeg de bloem met cacaopoeder toe. Schep het mengsel in de springvorm. Druk hier en daar koekstukjes in het deeg zodat ze bedekt zijn met het deeg. Verwarm de oven voor op 180 graden C. en bak de taart in het midden van de oven in 1 uur bruin en gaar. Laat de taart 5 minuten in de vorm afkoelen en stort hem dan op een rooster om verder af te koelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocotaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven