Ingrediënten

+ -
print

Taartbodem:

Vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Roer de ingrediënten voor de taartbodem door elkaar en doe dit in een ingevette vorm voor zandtaartbodem.
  2. Zet dit onderin een voorverwarmde oven (175 graden celsius), gedurende 30 minuten.
  3. Haal de bodem uit de vorm en laat afkoelen.
    Kook ondertussen de pudding en laat deze afkoelen, waarbij de pudding geregeld wordt doorgeroerd om velvorming te voorkomen.
  4. Roer nu het bekertje creme fraiche erdoor en verdeel de pudding over de bodem.
  5. Doe nu de vlaaivulling (of vers fruit) over de vulling en versier met toefjes .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakmeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, melk, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Corine's last minute taart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Erg leuk recept en vlug klaar voor de visite. Je kan ook aardbeien met peper en poedersuiker een half uur in koelkast zetten en dit gebruiken als vulling. De smaak van de aardbei is dan heviger. Puddi... Lees reactie
Riana Voortman-Rasenberg 2 juli 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
160 kcal
8%1920 kcal
Vetten
11 g.
17%132 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%108 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
12 g.
13%144 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Corine's last minute taart