Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gebak zonder bakken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verkruimel de digestive koekjes en meng ze met de gesmolten boter en 1 eetlepel suiker.
Druk dit op de bodem van een taartvorm van 18 cm en zet deze in de koelkast.

Sla de slagroom stijf.
Voeg de gesmolten, afgekoelde chocolade toe en dan de cacaopoedermix.
Meng goed door elkaar en zet apart.

Klop de roomkaas en de resterende suiker samen.
Meng hier voorzichtig het room/chocolademengsel door.
Verdeel het mengsel over de bodem in de taartvorm.
Zet de vorm dan 1 uur in de vriezer.

Zet de taart nog 30 minuten in de koelkast en klaar is cake!

Allergenen Informatie

Voor dit gebak zonder bakken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven