Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Griesmeelcake recept
Griesmeelcake recept

Griesmeelcake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het griesmeel in de melk en laat het staan 5- 10 minuten.
Week ook de rozijnen 10 minuten in de rum.
Eieren een beetje opkloppen.
Daarna kan je alle ingredienten willekeurig mengen , bakpoeder wel op het laast erbij doen (midden in de bloem).

Verdeel de deeg over 2 wat kleinere cakevormen en bak de cake in de voorverwarmde oven 37.5 minuten bij 180 graden.

Allergenen Informatie

Voor dit griesmeelcake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Griesmeelcake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Vraagje; Waarom gebruiken mensen heel vaak meel en bakpoeder in plaats van direct zelfrijzend bakmeel? Dan ben je toch iets vlugger klaar of heeft het een bepaalde reden? gr. Sieta
    Sieta gaf dit recept op 16 november 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven