Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Herfstcake recept
Herfstcake recept

Herfstcake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden C. Breek de koekjes in stukjes, doe ze in de kom en schenk de likeur erover. Laat ze lekker intrekken. Mix in de kom de boter met de suiker. Voeg de eieren een voor een toe. Zeef de bloem en meng het door het beslag heen met een mespuntje zout en de theelepels kaneel. Schil de peren en snijd ze in blokjes. Schep de peren en koekstukjes door het beslag. Doe het geheel in de ingevette springvorm en verdeel de noten erover. Je kunt er ook voor kiezen de noten door het beslag te mengen. Bak de cake in 85 minuten middenin de oven gaar. Prik met de sateprikker om te kijken of de cake gaar is. Snijd de cake in punten en garneer met poedersuiker.

Allergenen Informatie

Voor dit herfstcake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven