Herfstcake

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden C.
  2. Breek de koekjes in stukjes, doe ze in de kom en schenk de likeur erover.
  3. Laat ze lekker intrekken.
  4. Mix in de kom de met de suiker.
  5. Voeg de een voor een toe.
  6. Zeef de bloem en meng het door het beslag heen met een mespuntje en de theelepels .
  7. Schil de en snijd ze in blokjes.
  8. Schep de en koekstukjes door het beslag.
  9. Doe het geheel in de ingevette springvorm en verdeel de noten erover.
  10. Je kunt er ook voor kiezen de noten door het beslag te mengen.
  11. Bak de cake in 85 minuten middenin de oven gaar.
  12. Prik met de sateprikker om te kijken of de cake gaar is.
  13. Snijd de cake in punten en garneer met .
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Herfstcake

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Herfstcake
VariatieAantalGang
Herfstcake3Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakmeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • basterdsuiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bitterkoekjes kan sporen bevatten van noten en Allergie in walnoten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
327 kcal
16%2616 kcal
Vetten
25 g.
36%200 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
33 g.
12%264 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Herfstcake