Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Herfstcake recept
Herfstcake recept

Herfstcake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180ºC. Hak de koekjes in stukken, doe ze in een kom en schenk de likeur erover. Mix in een kom de boter met de suiker. Voeg al mixend één voor één de eieren toe. Zeef de bloem en mix het met een mespunt zout en het kaneelpoeder door het beslag. Schil de peren en snijd ze in kleine blokjes. Schep de peren en koekstukjes door het beslag. Schep het beslag in een ingevette springvorm en verdeel de noten erover. Bak de cake in ca. 80 minuten middenin de oven gaar. Prik met een satéprikker in de cake. Als deze er schoon uitkomt, is de cake gaar. Snijd de cake in stukken. Zet een punt cake op ieder bord, bestrooi met poedersuiker.

Allergenen Informatie

Voor dit herfstcake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven