Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kersengebakjes met room


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de kersen uitlekken. Vang daarbij het sap op en meet 500 mililiter af. Roer 125 mililiter kersensap glad met het puddingpoeder. Breng de rest van het sap aan de kook. Bind het met het puddingpoeder, spatel de kersen erdoorheen en laat afkoelen. Roer het tussendoor om. Leg het zakje met glazuur in heet water. Bestrijk de taarbodems met het glazuur en laat het drogen. Klop de slagroom stijf met de suiker. Verdeel kort voor het serveren over elke bodem 2 eetlepels kersen, verdeel de slagroom eroverheen en bestrooi met de vlokken. Serveer de rest van de kersen erbij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kersengebakjes met room recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven