Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidkoek Muffins recept
Kruidkoek Muffins recept

Kruidkoek Muffins


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de over voor op 175 graden C. Meng eerst in een grote kom het bakmeel, de suiker, de havervlokken en de kruiden. Meng vervolgens de rozijnen er doorheen. Maak een kuiltje in het midden en giet daar vervolgens de karnemelk in. Roer met een houten lepel totdat alles is gemengd. Zodra alles gemengd is, direct stoppen met roeren. Als je te lang doorgaat worden de muffins taai. Verdeel het beslag over 5 muffinvormpjes. Strooi over elke muffin nog wat havervlokken. Na ongeveer 25 tot 30 minuten in de oven zijn ze klaar. Je kunt het controleren door met een saté-stokje te prikken in een muffin. Als het stokje er helemaal schoon uit komt, dan weet je dat ze gaar zijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kruidkoek muffins recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kruidkoek Muffins heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Super eenvoudig en lekker recept! Ik heb het gemaakt met sojamelk in plaats van de karnemelk en rietsuiker in plaats van de bruine suiker. Erg lekker!
    Bezoeker gaf dit recept op 22 juli 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven