Kees Kruidkoek
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van beamantel
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Zeef
Bereidingswijze
- Wel de .
- Verwarm de oven voor op 170 graden celsius.
- Vet een cakevorm in en bestrooi licht met iets .
Zeef de en de basterdsuiker.
Mix de meel, de suiker en de koekkruiden tot een geheel. - Voeg de in gedeeltes toe en mix op de laagste stand tot 1 geheel.
- Voeg de toe.
Doe het beslag in de cakevorm en bak de kruidkoek gedurende 90 minuten in de oven. - De koek is klaar als er een sateprikker schoon uitkomt.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kruidkoek41u25m
-
Recept
Kruidkoek Muffins430m
-
Recept
Kruidkoek met karnemelk41u30m
-
Recept
Finse kruidkoek41u15m
-
Recept
Kruidkoek41u30m
-
Recept
Kruidkoek41u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- cakemeel en speculaas is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- donkerbruine basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- karnemelk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- karnemelk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in cakemeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 368 kcal | 18% | 4416 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 108 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 64 g. | 24% | 768 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |