Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kwarktaart met banaan en mandarijn recept
Kwarktaart met banaan en mandarijn recept

Kwarktaart met banaan en mandarijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Springvorm invetten (grote maat). Lange vingers in blik leggen. Besprenkelen met sap van de mandarijnen. Plakken bananen op lange vingers verdelen. In bowl slagroom stijf kloppen. Gelantine oplossen met het sap van de mandarijnen. In een andere bowl de kwark, suiker en mandarijnen met een mixer kloppen en daarna de gelantine toevoegen. Dit mengesel toevoegen aan de stijf geklopte slagroom. Alles verdelen over de laag bananen. In de koelkast stijf laten worden. Een dag van te voren klaar maken is het lekkerst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kwarktaart met banaan en mandarijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven