Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Lammetjestaart met mascarpone en kokos recept
Lammetjestaart met mascarpone en kokos recept

Lammetjestaart met mascarpone en kokos


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven op 170. Zeef het meel met het bakpoeder in een kom. Voeg alle ingredienten toe en klop met de deeghaken van de mixer een dik beslag. Vet de bakvorm in en giet het beslag in 1 kant van de vorm tot aan de rand. Doe de vorm dicht en bak het lammetje in het midden van de oven in ca. 30 minuten gaar. Neem de cake uit de oven en laat ca. 2 minuten afkoelen in de vorm. Verwijder de bovenkant en laat nog 5 minuten staan. Haal de cake voorzichtig uit de vorm en laat op een rekje afkoelen. Besmeer het lammetje volledig met de gezoete mascarpone en bestrooi met kokos. Maak met de snoepjes zwarte ogen en een rood mondje. N.B. bij gebrek aan een lammetjesvorm is deze cake ook zeer lekker uit een gewone vorm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lammetjestaart met mascarpone en kokos recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven