Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mon Chou taart recept
Mon Chou taart recept

Mon Chou taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Biskwietjes verkruimelen. Kun je trouwens ook kant en klaar kopen van Baukje. Boter smelten en door de biskwiekruimels roeren. In de springvorm drukken. In de koelkast 1 uur op laten stijven. Mon Chou fijn maken en mixen met de basterdsuiker. Slagroom erbij en goed stijf kloppen. Over de bodem verdelen en in de koelkast op laten stijven. Serveren met eventueel Jonker Fris Vlaaivulling kersen of aardbeien erop.

Allergenen Informatie

Voor dit mon chou taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven