Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nutella taart recept
Nutella taart recept

Nutella taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren in een grote kom luchtig en schuimig, dit duurt 6 a 7 minuten.
Bekleed ondertussen een springvorm van 20 cm met bakpapier.
Verwarm de Nutella in een schaal in de magnetron, hoeft niet heet maar iets vloeibaarder dan het is als het koud is.
Dan de oven voorverwarmen op 175 graden.

Als de eieren geklopt zijn spatel je met een metalen lepel steeds iets van de eieren door de lauwe Nutella. Niet te hard roeren, je wil de luchtigheid zoveel mogelijk houden.

Als alles gemengd is giet je de massa in de springvorm. Bak de taart in de oven ongeveer 25 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit nutella taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven