Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Petit fourtjes recept
Petit fourtjes recept

Petit fourtjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak met behulp van de mixer een luchtige créme van 75 gram boter, 15 gram poedersuiker en 50 gram advokaat. Maak van 150 gram poedersuiker en water een dikke glazuur. Spuit met behulp van een spuitzak op elk bitterkoekje een bolletje créme. Doop 7 hiervan in de witte glazuur en plaats ze op een rooster om het glazuur hard te laten worden. Voeg een druppel rode kleurstof aan de overige glazuur toe en doe het zelfde met nog 7 bitterkoekjes. Voeg 1 eetlepel cacao en iets water toe en doop daarin de laatste 6 bitterkoekjes. Garneer met de rest van de glazuur en de garneermiddelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit petit fourtjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Petit fourtjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Met de kinderen gemaakt. Heerlijk.
  Agatha gaf dit recept op 7 december 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven