Pruimencrumble

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mixer
  • Bakvorm
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Vet een bakvorm (32 x.29 cm, ca 3,5 cm diep) in en bestrooi hem met .
  2. Was de en verwijder de steeltjes, halveer de vruchten en verwijder de pitten.
  3. Meng 150 gram , 100 gram , 1 zakje , een snufje en de in vlokjes eerst met de deeghaken van de mixer en daarna met de hand tot kruimels.
  4. Dek af met vershoudfolie en zet koud weg.
  5. Meng de , de ,de , het , 100 gram , 1 zakje en een snufje .
  6. Meng het met 400 gram en roer de helft door het kaasmengsel.
  7. Voeg de rest van toe en meng het geheel met de deeghaken van de mixer tot een glad deeg.
  8. Rol het in de bakvorm uit.
  9. Verdeel de dakpansgewijs over de vorm.
  10. Zorg dat de dicht tegen elkaar aanliggen en strooi de kruimels er overheen.
  11. Bestrooi de taart met de en de (parel) en bestuif met een beetje .
  12. Bak de taart 25-30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
  13. Laat hem in de vorm afkoelen.
  14. Serveer met slagroom.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker, vanillesuiker, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, monchou, melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, boter, monchou, melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
204 kcal
10%4896 kcal
Vetten
10 g.
14%240 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
19 g.
7%456 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
8 g.
9%192 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pruimencrumble