Rabarberstrudel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. De bevroren had ik “gedroogd” in de vriezer gedaan.
  2. ontdooid.
  3. Zet op het vuur met , en .
  4. Onder goed roeren… goed laten inkoken…tot deze zichzelf bind.
  5. Voeg voor extra smaak de /perenstroop en/of /suiker.
  6. Af laten koelen.
  7. Zorg echt dat het een goede dikke substantie is, anders misschien iets binden met maïzena of agar.
    weken, laten uitlekken.
  8. Meng en .
    Pak het 10 minuten van te voren uit de koelkast.
    Verwarm de oven voor op 180-200 graden.
    Neem 3 vellen per strüdel en spreid daar de helft van het rabarbermengsel in de lengte uit over het . .
  9. een keer rollen, zijkanten naar binnen en doorrollen.
  10. Hou het vochtig met wat water zodat het ook goed plakt.
    Plaats de strudel op bakpapier besmeer ze met , bestrooi met wat rietsuiker, plaats bakplaat in het midden van de oven…ongeveer 20 minuten op 180 graden (ik heb een elektrische oven) Op de helft van de tijd de strudel voorzichtig even omkeren, weer besmeren met om ook die kant knapperig te krijgen.
  11. Hou het goed in de gaten dat het niet te donker wordt.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in filodeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Rabarberstrudel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Mooi recept
jaccor 3 juni 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
28 kcal
1%112 kcal
Vetten
1 g.
2%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rabarberstrudel