Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rozijnenkrakeling recept
Rozijnenkrakeling recept

Rozijnenkrakeling


Ingrediënten


Bereidingswijze


Los de gist in de melk op. Voeg alle overige ingrediŽnten toe en kneed tot een stevig deeg. Afgedekt 20 min. laten rijzen. Kneed het deeg nogmaals en verdeel het in 12 stukken, die tot strengen worden gerold en vervolgens tot krakelingen worden gevormd. Laat de krakelingen gedurende 20 min. rijzen. Bak de krakelingen gedurende 20 min. op 180 graden C. Bestrijk de krakelingen kort voor het einde van de baktijd met het eidooier/melkmengsel.

Allergenen Informatie

Voor dit rozijnenkrakeling recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven