Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ruitjescake recept
Ruitjescake recept

Ruitjescake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Eieren en suiker licht en luchtig kloppen, de melk erbij en daarna het bakmeel, vanille suiker en de cacao erdoor roeren. Als laatste de gesmolten boter. In een bakblik van 20-30 cm 20 25 minuten op 220C Als de cake afgekoeld is de glazuur maken. De poedersuiker zeven, de cacao erbij evenals de koffie, boter en het water. Dit roeren tot een glad papje en op de cake smeren, kokos erover heen strooien.

Allergenen Informatie

Voor dit ruitjescake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven