Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stragiatellepunten met boterkruimels recept
Stragiatellepunten met boterkruimels recept

Stragiatellepunten met boterkruimels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet een bakblik in en bestuif hem met bloem. Doe de slagroom in een deegkom. Kneed 450 gram bloem, 225 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, een snufje zout, boter in stukjes en 2 eidooiers eerst met de deeghaken van de mixer en daarna met de handen tot kruimels. Hak de amandelen grof. Klop 225 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, de citroenschil en de slagroom lobbig. Klop 5 eieren er een voor een doorheen. Roer het bakpoeder door 450 gram bloem en roer het kort door de slagroom heen. Spatel de geraspte chocolade en 3/4 van de amandelen door het deeg. Verdeel het slagroomdeeg over het bakblik. Bestrooi de de taart met de kruimels en overige amandelen. Bak de taart ca. 35 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden C. laat de taart afkoelen en strooi er poedersuiker overheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stragiatellepunten met boterkruimels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven