Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomertaart met gemengd fruit recept
Zomertaart met gemengd fruit recept

Zomertaart met gemengd fruit


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden.
Beleg een bakvorm of ovenschaal van 25x20 cm met bakpapier.
Snijd het filodeeg op maat van de vorm en leg er het deegvel in.
Bestrijk het met boter. Ga zo door tot alle vellen op zijn. .
Bak de taartbodem in de oven in ca. 1 5 minuten goudbruin en knapperig.
Laat afkoelen.
Roer het puddingpoeder met de suiker en 4 eetlepels van de melk glad.
Verhit de rest van de melk met de slagroom en breng aan de kook.
Klop het puddingpoedermengsel met een garde door de melk. Blijf kloppen tot een gladde dikke crème is verkregen. Laat 5 minuten afkoelen en schep de pudding op het deeg. Laat 1 uur afkoelen in de koelkast.
Schep het fruit om met de honing en verdeel over de pudding.
Bestuif met poedersuiker en garneer met munt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zomertaart met gemengd fruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven