Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amuse appel met paté recept
Amuse appel met paté recept

Amuse appel met paté


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appelkwart en snijd hem in de lengte in 4 plakken van 1/2 cm dikte. Steek uit elk plakje 2 sterretjes. Breng in een pan de Calvados met sterretjes aan de kook en kook het zachtjes 1 minuut. Laat de appelsterretjes in de zeef uitlekken. Snijd de paté in 8 gelijke stukken en rol ze tot 8 bolletjes. Zet ze afgedekt tot gebruik in de ijskast. Leg op elke lepel 2 appelsterretjes. Leg op de sterretjes een patébolletje. Garneer de patébolletjes elk met 2 kappertjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit amuse appel met paté recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven