Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amuse van aubergine kaviaar recept
Amuse van aubergine kaviaar recept

Amuse van aubergine kaviaar


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Aubergine overdwars doormidden snijden, bestrooien met zout en 2 uur laten staan. Oven voorverwarmen op 200 graden C. en de aubergine in de oven in ca. 30 minuten gaar roosteren en de laatste 15 minuten de paprika mee roosteren. Paprika in een plastic zak laten uitdampen, pellen en het vruchtvlees in reepjes snijden. 1 deciliter olijfolie met citroensap mengen en de paprikareepjes er in laten marineren. Vruchtvlees uit de aubergine scheppen en fijn prakken. In 1 eetlepel olie de geperste knoflook even bakken. Auberginepuree toevoegen en op smaak brengen met peper en zout. Olie erdoor kloppen todat het mengsel smeuig is. Auberginekaviaar op een lepel leggen en garneren met een blaadje basilicum.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit amuse van aubergine kaviaar recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven