Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bleekselderij met makreelpaté


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de bleekselderij met een dunschiller en snijd elke stengel in 3 stukken.
Snijd de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in 18 dunne schijfjes. Marineer de appel in het citroensap.
Maal in de keukenmachine, de makreelfilet met de roomkaas tot een smeuïge puree, meng er de sjalot, de peterselie en zout en peper naar smaak toe, Snijd de augurken in 18 stukjes.
Vul de bleekselderij met de makreelpaté. Steek er een appelschijfje in en decoreer met een stukje augurk.

Serveersuggesties

Je kunt dit prima een dag van te voren klaarmaken serveer op kamertemperatuur

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bleekselderij met makreelpaté recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven