Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Komkommerbakjes gevuld met garnalen recept
Komkommerbakjes gevuld met garnalen recept

Komkommerbakjes gevuld met garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de komkommer in schijven van ca. 3 cm dik. Hol elke schijf met een meloensteker uit zodat u alleen een dunne wand en bodem overhoudt. Laat deze komkommerbakjes uitlekken op keukenpapier. Ontdoe het restant van de komkommer van harde pitten, hak het in kleine stukjes en laat dit uitlekken. Kook de garnalen en hak ze fijn. Meng in een kom de gehakte komkommer, garnalen, zure room, knoflook, mosterdpoeder en gehakte dille. Schudt het om. Verdeel het garnalenmengsel over de komkommerbakjes en vul ze zonder te proppen. Garneren met takjes dille.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit komkommerbakjes gevuld met garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven