Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijn Amuse recept
Tonijn Amuse recept

Tonijn Amuse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat tonijn uitlekken en doe in een kleine kom van de keukenmachine. Voeg kappertjes, fritessaus en ansjovisfilets toe, maal tot mousse en maak op smaak. Sla, sjalot en tomaat in heel fijne reepjes snijden. Verdeel slamengsel over 6 8 amuseglaasjes en schep daar de tonijnmousse op. Maal nu de gepelde eieren fijn, verdeel over de tonijnmousse en garneer met paprikapoeder en peterselie.

Serveersuggesties

In de koelkast bewaard kun je deze amuse 1 dag ervoor al klaarmaken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tonijn amuse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven