Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zalmbonbon


Ingrediënten


Bereidingswijze


pak een eierdopje en doe hier een plastic folie in, zorg dat deze goed strak zit en ver genoeg uitsteekt. Pak nu het plakje zalm en duw dit zonder dat het plakje zalm kapot gaat tegen het plasticje aan. Het ziet er nu uit als een soort zakje. Doe het kleine komkommerblokje in dit zakje en vul tot de driekwart met rivierkreeftjessalade. Haal het plastic folie uit de eierdop en leg het op zijn kop op een lepel zodat de opening op de lepel ligt. Bestrooi met wat peper en zout en voor de garnering een takje bieslook erop.

Serveersuggesties

Je kunt de zalmbonbon ook groter maken en presenteren op een bord.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalmbonbon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven