Camemberttaartjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Deegroller
  • Oven
  • Vormpjes

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C.

    Plakjes in ca. 10 minuten laten ontdooien.
    Intussen pellen en in dunne ringen snijden.
    In kom loskloppen met , en .
    Met natgemaakt mes in plakjes snijden.
  2. Vormpjes invetten.
  3. Aanrecht en deegroller bestuiven met .
  4. Plakjes elk uitrollen tot vierkanten van ca. 16 x 16 cm.
  5. Vormpjes bekleden met elk 1 plakje .
  6. Overtollig deeg langs randen wegsnijden.
  7. Plakjes over vormpjes verdelen.
  8. Uiringen erop leggen.
  9. Eimengsel in vormpjes schenken.
    In midden van oven taartjes in ca. 25 minuten lichtbruin en gaar bakken.
  10. Taartjes ca. 10 minuten in vormpjes laten afkoelen.
  11. Uit vormpjes nemen en op taartrooster verder laten afkoelen.
  12. Taartjes tot gebruik afgedekt in koelkast (of diepvries) zetten.
  13. Voor gebruik:
  14. oven voorverwarmen op 200 °C.
  15. Taartjes afdekken met aluminiumfolie en in midden van oven in ca. 15-20 minuten verwarmen.
    Intussen in kommetje en tot sausje kloppen.
  16. Gember erdoor roeren.
  17. Op smaak brengen met en .
  18. Taartjes uit oven nemen en aluminiumfolie verwijderen.
  19. Op 4 borden elk 1 taartje zetten.
  20. Sausje erover scheppen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • bladerdeeg en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • bladerdeeg en boter om in te vetten kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, camembert, boter om in te vetten
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk en boter om in te vetten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
258 kcal
12%1032 kcal
Vetten
19 g.
28%76 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Camemberttaartjes