Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignon-pannenkoek recept
Champignon-pannenkoek recept

Champignon-pannenkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voor het deeg de bloem mengen met het bakpoeder en het zout. Het losgeklopte ei en de melk toevoegen en tot een glad deeg roeren. Dunne pannenkooekjes bakken en warm houden. Het spek in dobbelsteentjes snijden. De ui schoonmaken en fijnsnijden. Het spek en de ui aan fruiten in wat boter. De champignons borstelen en in schijfjes snijden en eveneens aanfruiten in boter. Kruiden met een flinke snuif selderijzout en er het spek met de ui bijvoegen. alles laten stoven. De room toevoegen en laten indikken. Op smaak brengen met peper. Op elke pannenkoek een weinig vulsel scheppen en dubbel plooien of oprollen. Warm opdienen.

Allergenen Informatie

Voor dit champignon-pannenkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven