Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld stokbrood met Chinese kool en kip recept
Gevuld stokbrood met Chinese kool en kip recept

Gevuld stokbrood met Chinese kool en kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


De macaroni volgens aanwijzing op het pak gaar koken. Ondertussen het kippenvlees van het bot halen en in stukjes snijden. De kool in dunne reepje snijden, wassen en uit laten lekken. De champignons uit lekken. De knoflook uitpersen. De knoflook met de peterselie, zure room, mayonaise, zout, peper en mosterd omroeren. De macaroni uit laten lekken, afspoelen met koud water en af laten koelen. De amandelen grof hakken en alle ingrediŽnten voorzichtig met elkaar omscheppen. De stokbroden over de lengte halveren, 1 x doorsnijden. Met margarine besmeren en de salade op de 4 onderhelften scheppen. Met de bovenhelften afdekken en direct serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevuld stokbrood met chinese kool en kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven