Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gorgonzola-mousse recept
Gorgonzola-mousse recept

Gorgonzola-mousse


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verdeel wit en geel van de eieren in 2 kommen. Laat de kaas wat zachter worden in de magnetron. Hak op enkele voor garnering de noten fijn.
Klop eigeel tot dik en wit.
Schep gorgonzola en peterselie erdoor.
Klop mascarpone met zout en peper los. Meng door eigeel/kaas mengsel.
Klop eiwit stijf en spatel luchtig door mengsel. Doe een laagje in elk glas, een laagje notenstukjes, nogmaals mousse enz..
Zet enkele uren koel om op te stijven.
Garneer vlak voor serveren met rucolasla en noten, serveer warme toast erbij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gorgonzola-mousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven