Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Griekse ovengarnalen recept
Griekse ovengarnalen recept

Griekse ovengarnalen


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 C graden. Pel de ui en snipper de ui en knoflook. Verhit in een koekenpan de olijfolie en fruit hierin de uisnippers zacht in enkele minuten. Ontvel en pel intussen de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes. Voeg knoflook en de tomaatblokjes bij de uisnippers en fruit zachtjes tot de tomaten zacht zijn. Breng op smaak met zout, peper en oregano. Vet twee ovenschaaltjes in. Verdeel hierover de helft van de tomatensaus. Leg hierop de garnalen, schenk daarover de rest van de tomatensaus en verkruimel daarboven de fetakaas. Zet de schaaltjes in de oven en laat de garnalen in ongeveer 15 minuten gaar worden.

Serveersuggesties

Kies voor grote garnalen die gepeld zijn maar waar de staart nog aan zit. Let er wel op dat het zwarte darmkanaaltje is verwijderd.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit griekse ovengarnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven