Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippenragout recept
Kippenragout recept

Kippenragout


Ingrediënten


Bereidingswijze


1,5 liter water laten koken met de kipfilets, bouillonblokken en de foelie. Hiervan een bouillon trekken. Schuim regelmatig af. Op een laag vuur een uur trekken. Neem een andere pan, smelt daar de boter in en voeg de bloem er langzaam bij tot een roux. Voeg de bouillon voorzichtig al roerend toe tot een gladde massa is ontstaan en blijf 10 minuten roeren op een laag vuur om klonters te voorkomen. Dan eigeel kloppen met room, kerriepoeder, worcestersaus, peper, zout, champignons en een paar druppels citroensap. Laat nog even op een laag vuur staan en dien op.

Serveersuggesties

Lekker met een pasteibakje of rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kippenragout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven