Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperge-zalm cocktail recept
Asperge-zalm cocktail recept

Asperge-zalm cocktail


Ingrediënten


Bereidingswijze


Asperges schillen en ongeveer in stukjes van 3 cm snijden. 15 minuten gaar koken in ruim water. Asperges af laten koelen en uit laten lekken in een vergiet. De zalm in stukjes snijden. Leg in 4 glazen een blaadje sla met daarover de zalm en asperges en als laatste een eetlepel remouladesaus. Garneer het met de citroen en schijfjes radijs.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit asperge-zalm cocktail recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven