Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aspergecocktail met parelhoenfilet recept
Aspergecocktail met parelhoenfilet recept

Aspergecocktail met parelhoenfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de asperges en kook ze 2 minuten in gezouten water, zet de pan van het vuur en laat nagren gedurende 10 minuten of meer indien nodig.
Haal ze uit het kookvocht en koel af in ijskoud water.
Verhit de bouillon en pocheer de parelhoenfilet heirin. Koel af en snijd in kleine blokjes.
Maak een dressing door de room lobbig te kloppen. Vermeng dit met 1 eetlepel mayonaise en breng op smaak met de kerrie, gembernat, sherry en citroen en zout en peper.
Schil de sinaasappel en snijd mooie partjes zonder vliesjes.
Puk de sla en was deze.
Bedek een bodem van een cocktailglas met de sla, leg er de stukjes asperges op en de blokjes parelhoenfilet met daarop wat partjes sinaasappel. Doe er wat dressing op en werk af met wat blaadjes kervel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aspergecocktail met parelhoenfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven