Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Avocado gevuld recept
Avocado gevuld recept

Avocado gevuld


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de avocado's doormidden en schep ze leeg (kleine schepjes). Doe de avocado met de partjes van de vier mandarijnen in een schaal met 2 eetlepels mayonaise. Giet het blikje zalm af, haal de graten eruit en voeg ze bij het avocado mengsel. Schep het mengsel goed, maar voorzichtig om terwijl je de noten erbij voegt. Verdeel de avocado salade over de vier schaaltjes of vul de vier uitgeholde avocadoschillen met de salade. Doe op de verdeelde salade een schepje whiskysaus. Een paar korreltjes kaviaar siert het geheel mooi op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit avocado gevuld recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven