Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Serranohamrolletjes met groene asperges recept
Serranohamrolletjes met groene asperges recept

Serranohamrolletjes met groene asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng in een pannetje de azijn aan de kook en laat het in 2 minuten tot de helft inkoken en afkoelen. Meng in een kommetje de boter met pesto door elkaar. Spreid op het werkvlak 4 vellen plasticfolie van 30 x 40 cm uit. Leg op elk velletje 2 plakjes ham naast elkaar met 2 plakjes ham erop. Bestrijk de ham met pestoboter. Rol de ham op tot een spiraal. Vouw het folie rondom de ham en laat de rolletjes in de ijskast opstijven. Was de asperges en verwijder de houtachtige uiteinden. Kook de asperges in 8 minuten beetgaar. Klop in een kommetje de balsamico-azijn, olie en zout tot een dressing. Knip de basilicum fijn en verdeel het over 2 kommen. Schenk in beide kommen 1 dll dressing. Schep de garnalen door een dressing en zet het tot gebruik in de ijskast. Spoel de asperges onder koud water af en snijd ze in stukjes. Schep de asperges door de andere dressing en zet het tot gebruik in de ijskast. Was de slasoorten, droog ze, scheur ze in stukken en meng ze door elkaar. Verdeel de sla over 4 borden. Snijd de hamrolletjes in dunne plakjes en verdeel het over de sla. Verdeel de garnalen en asperges erover. Besprenkel het gerecht met de rest van de dressing.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit serranohamrolletjes met groene asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven