Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Loempia met geitenkaas en paprika recept
Loempia met geitenkaas en paprika recept

Loempia met geitenkaas en paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Doe de geitenkaas in een kom en voeg 1 eetlepel olijfolie toe. Voeg de tijm (evt zout en peper) toe en meng het geheel. Vervolgens de paprika erbij doen en dit door elkaar mengen. Leg een deel van het mengsel op het filodeeg en maak er een loempia van. De loempia's gaan dan gedurende 25 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit loempia met geitenkaas en paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven