Quiche Loraine met broccoli en geitenkaas

Ingrediënten

+ -
print

Voor de bodem:

Voor de vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mengkom
  • Taartvorm
  • Oven

Bereidingswijze

  1. De bodem:
  2. Meng de , en gist in een mengkom.
  3. Smelt de .
  4. Doe de en het in een kuiltje in het midden van het mengsel en meng alles tot het een smeuïge massa is.
  5. Laat nu minimaal een half uur rusten.
  6. Vervolgens uitrollen en in een vorm van een bodem maken.
  7. Doe het geheel in een taartvorm.
  8. Dan de vulling:
  9. Snijd de rol in dunne plakjes.
  10. Meng de creme fraiche met de en sla het romig.
  11. Doe de zeer gaar gekookte erbij en meng tot alles zeer fijn is.
  12. Naar smaak afmaken met en .
  13. Giet de massa in de taartvorm waar de bodem reeds ingelegd is.
  14. Verdeel tot slot de plakjes over de massa en schuif het geheel in een oven 180 graden C.
  15. zo laag mogelijk net onder verwarming.
  16. Baktijd is afhankelijk van de oven maar ligt rond de 20 minuten.
  17. Let goed op dat al het uit de is!
  18. Als het te nat is wordt de bodem niet krokant!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • meel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en geitenkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
350 kcal
17%1400 kcal
Vetten
25 g.
36%100 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
38 g.
14%152 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Quiche Loraine met broccoli en geitenkaas