Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Luchtige zalmmousse recept
Luchtige zalmmousse recept

Luchtige zalmmousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zalm laten uitlekken (vocht even bewaren)en velletjes en graatjes verwijderen. Zalm in keukenmachine pureren. Als de zalm te droog is, eventueel wat vocht erbij doen. Kruiden met wat peper, zout en tomatenketchup. De slagroom stijfkloppen met de slagroom versteviger. Eiwit stijfkloppen. Zalm, slagroom en eiwit luchtig door elkaar scheppen en over 4 glazen verdelen. Afgedekt in de koelkast bewaren. 1 uur voor het opdienen uit de koelkast halen en op kamertemperatuur laten komen. Voor het opdienen garneren met gehakte peterselie.

Allergenen Informatie

Voor dit luchtige zalmmousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Luchtige zalmmousse heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies

  • Dat is niet moeilijk!dat ga ik zeker proberen. Bedankt voor de tip met de gelatine!
    Annick gaf dit recept op 13 april 2013 5 uit 5 sterren
  • Ehm, er moet wel wat gelatine bij anders stijft het niet op.
    Mo gaf dit recept op 13 oktober 2012 5 uit 5 sterren
  • Ik heb het nog niet geprobeerd, maar ik denk en ik zie dat het heel lekker is.
    Merit gaf dit recept op 6 april 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven