Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Peer met krabsalade recept
Peer met krabsalade recept

Peer met krabsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Krabsticks in drieŽn snijden en uitravelen. Saus: Mayonaise met een beetje yoghurt en ketchup mengen. Op smaak maken met peper en dan peterselie erbij. Dit door de krab doen, goed mengen en†in een schaal op koude plaats een paar uur laten staan. Halve peren uitlekken en vullen met ruim krabsalade op een een bedje van sla en met takjes groen garneren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit peer met krabsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven