Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeiensalade met kip recept
Aardbeiensalade met kip recept

Aardbeiensalade met kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin, ca. 1 minuut op gematigd vuur.
Was de aardbeien en dep ze droog. Verwijder de kroontjes. Halveer de aardbeien.
Snijd de kiprollade in repen van 1 cm breed.
Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes en leg deze op 4 bordjes. Verdeel er de aardbeien en de kiprollade over en bestrooi deze met pijnboompitten.
Klop de slagroom lobbig, roer er de cognac en het citroensap door.
Schep deze saus over de aardbeien. Strooi er een mespunt witte peper over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardbeiensalade met kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven